claudiroxa (Claudia Roxana) (3 Viewers)

vijun07

vijun07

Guest
alex4fun01 said:
Are dreptate nu e ea, o cunosc personal de mult
Poi asta zic si eu, deoarece si eu o stiu personal, era fain sa fie ea, dar nu e ea, tipa din poze e mult mai feminina, nu e atat de vulgara, ca sa zic asa, dar cred ca multi ar vrea sa vada poze cu Oana P, pana la urma cred ca tipa merge pe afara prin Elvetia, ca si celalta tipa postata si din acest motiv nu se gaseste nimic cu ea.

ToniPop

ToniPop

Guest
vijun07 said:
Poi asta zic si eu, deoarece si eu o stiu personal, era fain sa fie ea, dar nu e ea, tipa din poze e mult mai feminina, nu e atat de vulgara, ca sa zic asa, dar cred ca multi ar vrea sa vada poze cu Oana P, pana la urma cred ca tipa merge pe afara prin Elvetia, ca si celalta tipa postata si din acest motiv nu se gaseste nimic cu ea.
Ți as arata conversația cu ea când i am arătat pozele sa vezi că m a blocat, asta denota că este ea

vijun07

vijun07

Guest
ToniPop said:
Daca nu era ea nu mă bloca când a văzut
Omule tu din ce oras esti ? O stii macar personal ? Eu o stiu de cel outin 8 ani ! Te-a blocat pt ca a vazut ca esti disperat, nu e ea ! La Platon te-am aprobat cand ai gasit-o, la altele la fel, dar deja 2 persoane te contrazic ca nu e ea, iar tu tot pe a ta o tii. Era fain sa fie ea, dar eu zic ca ea mergea pe banuti de la o varsta ft………exact ca si natasha/oana abru…

Users who are viewing this thread

Top Bottom