Karolin Fişekçi (3 Viewers)

alphyn101

alphyn101

Guest
kingtheme79 said:
Elim de Karolin Fişekci'nin son külotunu ve sütyenini çıkardığı video vardı buraya atacaktım ama tripod denen andaval bir paylaşımıma iftira attığı için bu video'yu ve bundan sonraki videoları kesinlikle burada paylaşmam artık imkansız şahsa tebriklerinizi iletirsiniz.
KRal yapma kral bizi bu seyir-i ahvali muhteşemden ayrı koma kral tripod mripod kim o allah aşkına çok zor durumdayız. Bu kadın bizi kümes bekleyen tilki gibi hazır olda tutuyo lütfen yolla videoları

Youyou1000

Youyou1000

Guest
lcf1947 said:
Arkadaşlar birinin elinde canlı yayın kazaları yoksa tüm videolar boş. Para verip kırpılmış yayınları izleyenler hüsrana uğruyor. Mesele parayı verip canlı yayında "kazalara" denk gelmek. Tamam çok seksi başka türlü bir kadın ama ben bir kez üye oldum pişmanım. Çünkü tüm videolar kırpılmış.
karoline üye oldun mu hiç?

lcf1947

lcf1947

Guest
aegishjalmar said:
şu donu sıyırdığı son videoyu bulmak şart. 2 dakikalık olanı dolaşıyor ama pek bi şeye benzemiyor.
Ben izledim devamında da bir şey yok. Karolin Canlı yayında krem falan sürerken anlık frikik veriyor. Canlı yayın bittiğinde videolardan ö bölümleri sansürleyip paylaşıyor. Hiç boşuna heveslenip paranızı çarçur etmeyin.